At home in rental and real-estate management

Interested? Terug Respond

1e lulofdwarsstraat

€855 Excluding W/G/E

In search of a TOP location. From now, you will be able to live in a brand new, semi-furnished apartment. This new project has a large offer in 1.5 room apartments with balcony available. Close to the center of The Hague

Description

Op zoek naar een leuk 1.5 kamer appartement met buitenruimte (balkon, loggia of tuin). Per 1 september kunt u al in een fraai, gestoffeerd appartement wonen. Dichtbij het centrum van Den Haag

In het gezellige, upcoming stadsdeel Laakhaven in Den Haag wordt de laatste hand gelegd aan 2 van de 5 prachtige appartementencomplexen. Genoemd Dock 1 en Dock 2. Dichtbij het centrum van Den Haag, uitvalswegen, station Holland Spoor etc. Direct gelegen aan de geheel vernieuwde Calandkade met straks de leukste terrassen voor uw deur. Wat een vooruitzicht!

De gebouwen variëren qua hoogte van 9 tot 12 verdiepingen en lopen trapsgewijs af richting het water waarbij de getrapte gevels zorgen voor een optimale bezonning en uitzicht op het water. Er is in de gebouwen veel groen aanwezig op de dakterrassen en in de gemeenschappelijke daktuinen. Tussen de gebouwen worden autovrije speel-/woonstraten aangelegd die direct grenzen aan de voortuinen van de woningen op de begane grond. Dit zorgt voor een aangename leefomgeving voor de bewoners en bezoekers. In de plint aan de Calandkade zal horeca worden gevestigd met terrassen aan het water en is er ruimte voor detailhandel. In de nabije toekomst zal ook een jachthaven worden gerealiseerd waardoor de Calandkade dé plek wordt om te wonen! Het gehele project bestaat uit 5 gebouwen met 550 woningen, drie parkeergarages en circa 1125 m² commerciële ruimte (inclusief horeca).

Via de gesloten galerij komt u in de gang van de woning welke u toegang verleent tot de slaapkamer, badkamer met toilet en woonkamer met open keuken.

Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd met fraaie PVC vloeren met vloerverwarming, nette muren met glasvliesbehang, luxe badkamer met douche, douchescherm, wastafelmeubel en spiegel en een volledig ingerichte keuken met combi oven/magnetron, koelkast, inductie kookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

De appartementen hebben een Energielabel A+, zijn super geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. Voor de warmwatervoorziening en verwarming zijn de appartementen aangesloten op een collectieve WKO-installatie van Eteck en bovendien beschikt ieder appartement over een CAI-aansluiting (Ziggo) en een glasvezelaansluiting (Reggefiber) waardoor u geheel vrij bent in uw keuze van een provider.

Verdere bijzonderheden:
- Woningen worden niet bezichtigd, op www.calanddock.nl vindt u alle gegevens en tevens een film van het project. Wilt u huren dan kunt u zich aanmelden via de woningzoeker op www.calanddock.nl (enkel volledige aanmeldingen incl. documenten worden in behandeling genomen).
- Oppervlakte ca. 42 m2 tot 45 m2.
- Let op! Voor deze appartementen is een huisvestingsvergunning vereist!
- Huurprijzen zijn v.a. € 795 afhankelijk van oppervlakte en ligging!
- Gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond.
- Parkeerplaatsen in onderliggende en naastgelegen parkeergarage te huur.
- Inkomenseisen: uw bruto inkomen dient minimaal 3x de huurprijs te bedragen. Voor studenten is het hebben van een nederlandse garantsteller verplicht.
- € 75 bij overige zijn kosten voor een parkeerplaats
- Borg bedraagt 1,5 maand huur

Het gebied zal nog worden uitgebreid met de ontwikkeling van de jachthaven, diverse woningen om deze haven en diverse horecavoorzieningen aan het water van de Calandkade.

Property information

City:
Den Haag
District:
Laakhaven
Object type:
Apartment
Rooms:
2
Residents:
2
Min. Period:
12 months
Floor:
1-9
State of maint.:
Newly completed
Available from:
Now
Shared:
No
Interior:
Carpeted
Pets:
Negotiable
Surface (m2):
42
Max. Period:
unlimited
Garden:
Roof terrace, shared with other tenants
Musical Instr.:
Not allowed

Rent

Rent price:
€855
Furniture etc.:
€0
Water:
€0
Cable company:
€0
Misc. costs:
€75
Service costs:
€35
Carpeting:
€0
Gas & electricity:
€0
Support CV:
€0
Total rent:
€965

Map


Are you interested in Frederik Ruyschstraat? Contact us.

Heb je interesse?

Respond