Thuis in verhuur en vastgoedbeheer

Interesse? Terug Reageer

1e lulofdwarsstraat

€855 Exclusief G/W/L

Op zoek naar een TOP locatie. Per direct u al in een spiksplinternieuw, gestoffeerd appartement wonen. Dit nieuwbouw project heeft een groot aanbod in 1.5 kamer appartementen met balkon beschikbaar. Dichtbij het centrum van Den Haag

Beschrijving

Op zoek naar een leuk 1.5 kamer appartement met buitenruimte (balkon, loggia of tuin). Per 1 september kunt u al in een fraai, gestoffeerd appartement wonen. Dichtbij het centrum van Den Haag

In het gezellige, upcoming stadsdeel Laakhaven in Den Haag wordt de laatste hand gelegd aan 2 van de 5 prachtige appartementencomplexen. Genoemd Dock 1 en Dock 2. Dichtbij het centrum van Den Haag, uitvalswegen, station Holland Spoor etc. Direct gelegen aan de geheel vernieuwde Calandkade met straks de leukste terrassen voor uw deur. Wat een vooruitzicht!


De gebouwen variëren qua hoogte van 9 tot 12 verdiepingen en lopen trapsgewijs af richting het water waarbij de getrapte gevels zorgen voor een optimale bezonning en uitzicht op het water. Er is in de gebouwen veel groen aanwezig op de dakterrassen en in de gemeenschappelijke daktuinen. Tussen de gebouwen worden autovrije speel-/woonstraten aangelegd die direct grenzen aan de voortuinen van de woningen op de begane grond. Dit zorgt voor een aangename leefomgeving voor de bewoners en bezoekers. In de plint aan de Calandkade zal horeca worden gevestigd met terrassen aan het water en is er ruimte voor detailhandel. In de nabije toekomst zal ook een jachthaven worden gerealiseerd waardoor de Calandkade dé plek wordt om te wonen! Het gehele project bestaat uit 5 gebouwen met 550 woningen, drie parkeergarages en circa 1125 m² commerciële ruimte (inclusief horeca).

Via de gesloten galerij komt u in de gang van de woning welke u toegang verleent tot de slaapkamer, badkamer met toilet en woonkamer met open keuken.

Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd met fraaie PVC vloeren met vloerverwarming, nette muren met glasvliesbehang, luxe badkamer met douche, douchescherm, wastafelmeubel en spiegel en een volledig ingerichte keuken met combi oven/magnetron, koelkast, inductie kookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

De appartementen hebben een Energielabel A+, zijn super geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. Voor de warmwatervoorziening en verwarming zijn de appartementen aangesloten op een collectieve WKO-installatie van Eteck en bovendien beschikt ieder appartement over een CAI-aansluiting (Ziggo) en een glasvezelaansluiting (Reggefiber) waardoor u geheel vrij bent in uw keuze van een provider.

Verdere bijzonderheden:
- Woningen worden niet bezichtigd, op www.calanddock.nl vindt u alle gegevens en tevens een film van het project. Wilt u huren dan kunt u zich aanmelden via de woningzoeker op www.calanddock.nl (enkel volledige aanmeldingen incl. documenten worden in behandeling genomen).
- Oppervlakte ca. 42 m2 tot 45 m2.
- Let op! Voor deze appartementen is een huisvestingsvergunning vereist!
- Huurprijzen zijn v.a. € 795 afhankelijk van oppervlakte en ligging!
- Gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond.
- Parkeerplaatsen in onderliggende en naastgelegen parkeergarage te huur.
- Inkomenseisen: uw bruto inkomen dient minimaal 3x de huurprijs te bedragen. Voor studenten is het hebben van een nederlandse garantsteller verplicht.
- € 75 bij overige zijn kosten voor een parkeerplaats
- Borg bedraagt 1,5 maand huur

Het gebied zal nog worden uitgebreid met de ontwikkeling van de jachthaven, diverse woningen om deze haven en diverse horecavoorzieningen aan het water van de Calandkade.

Pandinformatie

Plaats:
Den Haag
Buurt:
Laakhaven
Objectsoort:
Appartement
Aantal Kamers:
2
Aantal Personen:
2
Min. Periode:
12 maanden
Etage:
1-9
Staat v. onderh.:
Net nieuw opgeleverd
Beschikbaar per:
Direct
Gedeeld:
Nee
Inrichting:
Gestoffeerd
Huisdieren:
In overleg
Oppervlak (m2):
42
Max. Periode:
onbeperkt
Tuin:
Dakterras, gedeeld met andere bewoners
Muziekinstr.:
Nee

Huur

Huurprijs:
€855
Meubilering:
€0
Water:
€0
Kabelbedrijf:
€0
Overige kosten:
€75
Servicekosten:
€35
Stoffering:
€0
Gas & electra:
€0
Storingsc. CV:
€0
Totale huur:
€965

Kaart


Heb je interesse in Frederik Ruyschstraat? Neem contact met ons op.

Heb je interesse?

Reageer